fbpx

„Защо вечно ме привличат недостъпните мъже?“ И вселената отговори …

 

652ac-11064680_10205440812997906_1991058303830131741_n

Чувства (Feelings) : В тази връзка потискаш ли наранените си чувства? Редуват ли се настроенията ти в нея?

Празнота (Empty) : Във връзката липсват ли грижи и съчувствие?

***
С течение на времето си създадох собствен списък със съвети за ходене по мъже :

Стой далече от неподходящи мъже. Неподходящите мъже са гейовете, сгодените, мъжете, които се страхуват да кажат, че излизат с теб, защото това ще попречи на други потенциални връзки.

Не пази тайни. Съпругът на моя близка приятелка й изневеряваше от години. Не завързваше връзки, беше начин на живот.

….
Друга приятелка постоянно се връщаше при женен мъж с надеждата той да се раздели и ожени за нея. Непрекъснато й повтарях : Омъжиш ли се за мъж, който изневерява на жена си, значи се омъжваш за мъж, който изневерява на жена си.

Пази от пристрастените : Никой пристрастен към пиене, хазарт, леки или тежки наркотици, лотария, секс, работа и т.н. не е подходящ.

Не прави компромис : Бъди стопроцентово себе си.

Кажи на света какво искаш от партньора си : Признай първо на себе си. Напиши го. Започни от второстепенните неща – височина, тегло, доходи – освободи се от тях и ги забрави. После се оттегли в тишината на душата си, стигни до сърцевината и се запитай : „Какво наистина искам?“. И тогава направи списък. Най-долу отбележи : „Това или нещо по-добро“. Накрая сложи сгънатия лист в кутия и продължавай.

Не обръщай внимание на опаковката. Понякога опаковката е по-хубава от съдържанието.

Създай си своя собствена програма (Постави се в центъра).

Създай си и живей толкова добър живот, че да няма значение дали някой го споделя с тебе. Казвай ДА на всяка възможност да си създадеш приятели, да се срещаш с непознати, да преживееш нещо ново. Изпълни живота си с живи мечти вместо да търсиш мъжа/жената на мечтите си. Като в старата история с пеперудата: ако се откажеш да я гониш, тя леко ще кацне на рамото ти. Не търси правилния партньор, стани правилния партньор, стани правилният мъж/жена….за себе си.

 

Автор : Реджина Брет, „Бог никога не спи“
Снимка : www. pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *