fbpx

Архетипни личности и влияние

Знаете ли, какво представляват архетипите?

Архетип, това е модел и енергия на поведение, аурата и излъчването, което имате като жена. Това е вашият модел запазена марка, с която се представяте и съответно привличате определени събития и хора в живота си. В това число влизат и мъжете, които привличате.

За функционирането на всеки един архетип в различните етапи от живота на една жена, най-важното условие е на баланс в дването и получаването във всеки един аспект, но най-вече в даването и получаването от нея и към нея.

Възможен конфликт възниква, когато ние замръзнем в даден архетип или например живеем в сянкака му, която всеки модел има – тоест противоположна страна на база енергията, която е задържана и блокирана, светлината не тече в правилната посока.

Причините за замръзване или попадане в сянка са свързани с травми и блокажи, неотработени рани от детството и в процеса на израстване и формиране на личността, които ще разгледаме и обработим в бъдещите онлайн групи за Петте травми през Април и Май. 

Всичко това, както и много повече, ще коментирам и представя на серията от уебминари, която стартира на 14.03 от 19:30. За записване : виж в линка : https://fb.me/e/4aa4PzYWQ

Защо е важно да посещаваме онлайн маратони , изцяло посветени на Четирите женски архетипа ?
За да можем да научим характеристиките им, на какво са базирани, как се формират, защо не работят, а после и чрез редица упражнения и медитации, да освободим пространство, в което изградим работещи дейности, и то завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *